Zelfstandig werkend kok/Souschef gezocht

18
apr
2022

Zelfstandig werkend kok/Souschef gezocht!

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in het centrum van Utrecht? In een heel enthousiast en internationaal team? Dat komt mooi uit! Wij hebben namelijk plek in de keuken en zijn dan op zoek naar jou!

Een mooie uitdaging
Als Zelfstandig Werkend Kok/Sous-chef bij Vintage ligt een mooie uitdaging. Je bent omringd door collega’s met passie voor het vak. Samen zijn jullie verantwoordelijk een heerlijk diner van velen gasten. Je bereidt zelfstandig gerechten voor met verse ingrediënten. Daarbij behoren ook taken als het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, het beoordelen van te gebruiken ingrediënten, het bewaken van onze kwaliteitsnormen en naleving van de hygiënevoorschriften tot je werkzaamheden.

Wat bieden wij:
> Fulltime of parttime dienstverband (32-38 uur) binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard!
> Arbeidsovereenkomst voor de duur van zeven maanden met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
> Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €2242,84 en maximaal €2758,43(schaal VI) o.b.v een fulltime dienstverband.
> Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie
gecontracteerde zorgverzekeraars
> Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis op het gebied van wijnen willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden!
> Gezellige teamuitjes en borrels
> Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken.

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Van jou verwachten wij:
> Afgeronde koksopleiding of gelijkwaardige ervaring
> Productkennis
> Relevante werkervaring is een pré
> Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel,- en weekenddiensten te werken
> Je houdt van gezelligheid en vooral lekker koken! Daarnaast ben je een teamplayer en stressbestendig.

Waar kom je te werken?
In‌ ‌het‌ ‌gezelligste‌ ‌horecastraatje‌ ‌van‌ ‌Utrecht‌ ‌zitten‌ ‌vier‌ ‌prachtige‌ ‌restaurants;‌ ‌De‌ ‌Markt,‌ ‌
Vintage,‌ ‌De‌ ‌Kleine‌ ‌Parade‌ ‌en‌ ‌RAAK!‌ ‌Alle‌ ‌vier‌ ‌hebben‌ ‌ze‌ ‌hun‌ ‌eigen‌ ‌karakter‌ ‌en‌ ‌concept.‌ ‌
Vintage‌ ‌staat‌ ‌voor‌ ‌aandacht‌ ‌voor‌ ‌eten‌ ‌en‌ ‌wijn.‌ ‌Niet‌ ‌je‌ ‌typische‌ ‌Spaanse‌ ‌tapasbar,‌ ‌maar‌ ‌wél‌ ‌
de‌ ‌versheid‌ ‌en‌ ‌kwaliteit‌ ‌van‌ ‌de‌ ‌traditionele‌ ‌Spaanse‌ ‌tapas‌ ‌die‌ ‌gecombineerd‌ ‌wordt‌ ‌met‌ ‌fijne‌ ‌
smaken,‌ ‌prachtige‌ ‌presentatie‌ ‌en‌ ‌een‌ ‌eigenheid‌ ‌waar‌ ‌je‌ ‌u‌ ‌tegen‌ ‌zegt.‌ ‌

Tapasbar Vintage is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

Interesse?
Vind jij het super leuk om het gasten naar de zin te maken, ben je gezellig en optimistisch en heb je zin om deel uit te maken van ons superleuke team? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar 3hs@axivatehoreca.nl t.a.v. Cathelijne Scholten en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!